PAULIEN HARTMAN

Ik ben Paulien, sinds 1998 werkzaam in de media en ik heb vele aspecten ervan gezien.
Ik ben begonnen als visagiste, maar ik ben ook werkzaam geweest als runner, productie-assistent, regie-assistent en assistent opnameleider. Daardoor weet ik wat er op welk departement verwacht en gevraagd wordt en wat er eventueel aan hygiëne nodig is. De laatste jaren heb ik voornamelijk gewerkt in de filmcatering, waarbij hygiëne altijd al een belangrijke rol speelt.

Doordat nu de catering voor het grootste deel stilligt en ik de filmset niet kan missen, heb ik mezelf in het COVID-19 virus verdiept. Door de aanwezigheid van een Social Distance Manager kunnen we eindelijk weer met z'n allen filmen!

JASPER DEELEN

Mijn naam is Jasper Deelen. De laatste 12 jaar ben ik werkzaam geweest op allerlei sets in verschillende functies, maar vooral als productie-assistent en locatie-assistent. Ik heb dus genoeg ervaring en ik weet wat er speelt in elk departement van de productie. In het verleden ben ik bij de politie werkzaam geweest en was ik werkzaam in mijn eigen restaurant.

Alle kwaliteiten die ik in deze verschillende functies heb opgedaan kan ik combineren met mijn huidige werk als Social Distance Manager. Samen met het team van Social Distance Manager creëren we een veilige set en kunnen we snel weer aan de slag. En dat is wat we allemaal willen: weer lekker en veilig aan het werk!

Het Social Distance Manager Team

Door de grote hoeveelheid aanvragen hebben wij besloten om een team om ons heen te bouwen. Het Social Distance Manager Team bestaat nu uit zo'n 20 enthousiaste en hardwerkende mensen met een geschiedenis uit de mediawereld. De diversiteit in de groep maakt ons zo uniek. Zo zijn er SDM's die bijvoorbeeld ook make-up artist zijn, redacteur of producer. Combinatie-klussen zijn daardoor ook mogelijk. In een klein team kan je bijvoorbeeld één van onze SDM's inhuren die tevens als opnameleider op kan treden. Sommigen van ons hebben al 9 maanden ervaring als SDM en doordat we die ervaringen met elkaar delen zijn we altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de mediawereld tijdens deze pandemie.

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden!


Ons team in een paar foto's:


Een moment uit het leven van een Social Distance Manager...


Wat doet een
'Social Distance Manager'?

  Klik hier voor een interview
op radio 1

De crisis levert ook werk op:
deze mensen hebben
juist door corona een baan

Lees het artikel hierSocialdistancemanager.nl heeft tot nu toe samengewerkt met: